Centveiling artikelen

Hoe bespaar je geld met de cent veiling

centveiling

Centveiling de nieuwste online hit. Kortingen tot wel negentig procent worden beloofd. Maar hoe bespaar je nou eigenlijk geld? Als je bids moet kopen, die weer uit moet geven en uiteindelijk ook nog een x bedrag voor je product moet betalen.

Lees meer

Goedkope gadgets

goedkope gadgets

De leukste en nieuwste gadgets, iedereen wil ze. Maar helaas is er een nadeel, ze zijn best duur. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook een tal aan mogelijkheden om jouw lievelings gadget zo goedkoop mogelijk te krijgen. Wij leggen je in dit artikel uit hoe.

Lees meer

Win een personal transporter

oxboard

De allerlaatste en hipste gadget moet wel de personal transporter het OXBOARD zijn. Dit elektrische apparaat is extreem wendbaar en makkelijk te besturen en brengt je van A naar B.

Lees meer

Spotgoedkope iPhone

iphone

Een nieuwe iPhone kost normaal gezien een paar honderd euro. Afhankelijk van de versie, misschien wel een paar duizend euro. Dat geld heeft niet iedereen. Maar wat als je er eentje kunt winnen voor een fractie van de prijs?

Lees meer

Gopro winnen

gopro

Gopro voor een fractie van de winkelprijs! Of je nou van extreme sports houdt of je nieuw ontdekte wandelpad wilt vastleggen, de GoPro Hero 4 is de ideale camera

Lees meer

Andere reviews van mijn vrienden!

 • Naomi

  Review van Naomi

  Hahah lauw deze site, dit ga ik aan mijn vriend vertellen. Die gaat helemaal los hier, weet ik zeker. Toppie!

 • Beau

  Review van Karel

  Ik vind dit echt een hele goede site, geniaal wie dit bedacht heeft. Ik heb namelijk geen geld om gewoon normaal een iPad Mini Retina te kopen, maar via deze weg is het mij toch gelukt! En ook niet alleen ik, nee ik heb al mijn vrienden geïnformeerd over deze geweldige centveiling site.

 • Annelieke

  Review van Annelieke

  Ik ben niet zo tevreden over UitverkoopNederland… Het aanmelden is erg lastig, ik kreeg steeds in beeld dat ik het woord verkeerd had ingevoerd. Na een keer of 10 heb ik het maar opgegeven.

Mooie prijzen waarop ik heb geboden!