GoPro Hero 4 winnen

De GoPro Hero 4 voor een fractie van de winkelprijs! Of je nou van extreme sports houdt of je nieuw ontdekte wandelpad wilt vastleggen, de GoPro Hero 4 is de ideale camera. En nu ook nog spot goedkoop te verkrijgen via centveilingen.

Wat zijn centveilingen?

Wil jij eigenlijk ook altijd de nieuwste gadgets hebben, maar vind je ze veel te duur? Dan zijn centveilingen gemaakt voor jou! Je meldt je aan en schaft bids aan. Hiermee kun je bieden op de GoPro Hero 4. Voor iedere bid die gedaan wordt, komt er 1 cent bovenop het veilingbedrag. Zorg dat jij de laatste cent biedt, dan win jij de veiling!

Het mooie is dat er per bieding maar 1 cent bij komt! Op die manier kun je de GoPro Hero 4 met een korting tot wel 90% aanschaffen. Dat is spotgoedkoop en een fractie van de winkelprijs.

De GoPro Hero 4 goedkoop in jouw bezit

De GoPro Hero 4 is de laatste nieuwe action camera van GoPro. Klein, handig en gemaakt om actie te ondernemen. Met een interactief touchscreen kun je nu heel eenvoudig de camera bedienen, beelden terugkijken en de instellingen aanpassen. De verbeterde beeldprocessor biedt een veel betere beeldkwaliteit dan zijn voorganger. Full-HD 1080p filmopnames met een framerate tot 60 fps en 720p video tot een framerate tot 120fps. 4K wordt ondersteund op 15 fps.

Meldt je aan op UitVerkoopNederland.nl en schaf bids aan. De GoPro Hero 4 wordt regelmatig in een veiling aangeboden. Met een nieuwprijs van € 489,- zijn er hoge kortingen te winnen. Het mooie is dat bij UitVerkoopNederland.nl je ALTIJD wint. Zij geven namelijk de 'koop-korting' regeling.

Wat is de 'koop-korting' regeling?

Je doet mee aan een veiling, maar wint niet. Niet getreurd, want dan heb je de optie tot koop-korting regeling. Met deze regeling kun je de bids die je hebt ingezet, inruilen voor korting op het product waar je op geboden hebt.

Per bid krijg je € 0,50 korting. Je gooit de bids dus niet weg, maar krijgt alsnog een goedkopere prijs voor die GoPro Hero 4. Deze regeling geldt tot 24 uur na het sluiten van de veiling.

Schaf die gewilde GoPro Hero 4 nu goedkoop aan!

In het Helpcenter van UitVerkoopNederland.nl legt de website heel goed uit hoe alles werkt, van welke regelingen je gebruik kunt maken en zelfs hoe je bonusbids kunt opbouwen. Daarnaast biedt de veilingsite een veilingmanager die je kunt laten bieden als je zelf geen tijd hebt. Op die manier kun je dus nooit een bieding missen omdat je meedoet, maar bijvoorbeeld opeens weg moet.

Als je registreert op UitVerkoopNederland.nl dan krijg je alvast een bid gratis. Dit is niet genoeg om een veiling te winnen, of je bent wel een hele grote geluksvogel, maar hierdoor kun je wel eerst even kijken of het je bevalt voor je meer bids aanschaft.

En eigenlijk kan het ook niet anders dan dat je dan mee gaat doen aan die veiling waarmee ook jij de GoPro Hero 4 goedkoop in je bezit krijgt!

Andere reviews van mijn vrienden!

 • Naomi

  Review van Naomi

  Hahah lauw deze site, dit ga ik aan mijn vriend vertellen. Die gaat helemaal los hier, weet ik zeker. Toppie!

 • Beau

  Review van Karel

  Ik vind dit echt een hele goede site, geniaal wie dit bedacht heeft. Ik heb namelijk geen geld om gewoon normaal een iPad Mini Retina te kopen, maar via deze weg is het mij toch gelukt! En ook niet alleen ik, nee ik heb al mijn vrienden geïnformeerd over deze geweldige centveiling site.

 • Annelieke

  Review van Annelieke

  Ik ben niet zo tevreden over UitverkoopNederland… Het aanmelden is erg lastig, ik kreeg steeds in beeld dat ik het woord verkeerd had ingevoerd. Na een keer of 10 heb ik het maar opgegeven.

Mooie prijzen waarop ik heb geboden!