Spotgoedkoop een iPhone winnen

Wie wil er nou geen iPhone? Iedereen wel. Maar ze zijn zo duur denk je dan? Dat hoeft niet per se. Dankzij UitverkoopNederland.nl is het nu voor iedereen mogelijk om zo'n geweldige smartphone in bezit te krijgen tegen een spotgoedkope prijs. Hoe regel je dat? Dat leggen we je hier uit..

Een nieuwe iPhone kost normaal gezien een paar honderd euro. Afhankelijk van de versie, misschien wel een paar duizend euro. Dat geld heeft niet iedereen. Maar wat als je er eentje kunt winnen voor een fractie van de prijs?

De stappen voor het winnen van een iPhone

Het is heel simpel. Je registreert je op UitverkoopNederland.nl. De registratie is volledig gratis en verloopt in een paar simpele stappen. Dit is een veilingwebsite waar je biedt voor 0,01 eurocent per bod. Hiervoor dien je bids aan te schaffen. Iedere keer dat je een bid plaatst gaat de prijs van de iPhone met 1 cent omhoog. Hierdoor kan de prijs dus maar minimaal stijgen.

Iedere veiling duurt een bepaalde periode en tijdens deze periode kun je dus meedingen naar de iPhone. Als jij als laatste een bid plaats heb je de iPhone gewonnen.

Hoeveel goedkoper

De korting die je krijgt kan oplopen tot wel 90% van de nieuwwaarde. Op die manier is het mogelijk voor mensen met een kleine beurs om toch zo'n mooie smartphone te winnen.

Niet gewonnen, is niet getreurd

Maar wat als je niet wint? Dan kun je nog met een fikse korting die gewilde iPhone aanschaffen. Je bids zijn namelijk niet weggegooid. UitverkoopNederland.nl heeft namelijk een korting-koop regeling. Hierbij krijg je 0,50 cent korting op de nieuwprijs, per bid die je op de iPhone hebt uitgebracht. Zo gooi je je bids niet weg en kun je toch tegen een zwaar gereduceerde prijs de iPhone aanschaffen. Let wel op: Je dient de iPhone binnen 24 uur na beëindigen van de veiling te bestellen.

UitverkoopNederland.nl heeft een breed assortiment aan producten waarmee ze veilingen mogen houden. Dus ben je niet op zoek naar een iPhone dan kan het toch de moeite zijn om deze website te bekijken. Van gadgets tot huishoudelijke apparaten. Zorg dat je nooit meer teveel betaalt en meld je nu aan om ook kans te maken op die fikse kortingen!

Andere reviews van mijn vrienden!

 • Naomi

  Review van Naomi

  Hahah lauw deze site, dit ga ik aan mijn vriend vertellen. Die gaat helemaal los hier, weet ik zeker. Toppie!

 • Beau

  Review van Karel

  Ik vind dit echt een hele goede site, geniaal wie dit bedacht heeft. Ik heb namelijk geen geld om gewoon normaal een iPad Mini Retina te kopen, maar via deze weg is het mij toch gelukt! En ook niet alleen ik, nee ik heb al mijn vrienden geïnformeerd over deze geweldige centveiling site.

 • Annelieke

  Review van Annelieke

  Ik ben niet zo tevreden over UitverkoopNederland… Het aanmelden is erg lastig, ik kreeg steeds in beeld dat ik het woord verkeerd had ingevoerd. Na een keer of 10 heb ik het maar opgegeven.

Mooie prijzen waarop ik heb geboden!