Win een oxbaord

De allerlaatste en hipste gadget moet wel de personal transporter het Oxboard zijn. Dit elektrische apparaat is extreem wendbaar en makkelijk te besturen en brengt je van A naar B. Het sturen doe je met je voeten bij een snelheid tot tien kilometer per uur en dat kan voor zo'n vijftien tot twintig kilometer.

Als berijder moet je wel enigszins evenwichtsgevoel hebben, maar de website claimt dat iedereen binnen een kwartier weg kan rijden. Dit van origine Nederlandse ontwerp biedt een uniek product dat verschillende doelgroepen kan dienen. Van de jeugd die er mee naar school zoeft tot de zakenman die sneller op zijn afspraak wil kunnen zijn.

Voor 799,- euro, inclusief verzendkosten binnen Nederland en België is deze innoverende gadget van jou. Maar dat is een prijs die de meeste mensen niet zomaar op tafel kunnen leggen. Bij Koopjesplaza.com kun je een Oxboard winnen met een centveiling waardoor het Oxboard nog maar een fractie van de prijs kan kosten.

Hoe werkt dat dan

Op verschillende veilingsites kun jij je gratis registreren en krijg je een gratis 'bid'. Daarnaast kun je een 'bidpack' aanschaffen. Je houdt op die manier zelf in de hand hoeveel het je kost want je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Daarna kun je beginnen te bieden op een product. Als jij de hoogste bieder bent dan win je het product voor de weergegeven prijs. Dat kan al snel oplopen tot hoge kortingen. Soms wel 90%.

Bij centveilingen bied je in stappen van €0,01. Hierdoor stijgt het bedrag minder snel en kunnen producten tegen een lage prijs verkocht worden. Op het moment dat iemand het laatste bod plaatst komen er nog secondes bij en heb jij nog tijd om te bieden.

Het risico van een online veiling

Aan centveilingen zit het risico dat je een bieding niet wint. Gelukkig bepaal jij zelf hoe groot dat risico is en door een tactiek uit te denken vergroot jij je kansen weer. Als je wint kun je het Oxboard in je bezit krijgen voor een fractie van de verkoopprijs.

Op een centveilingsite als Koopjesplaza.com win je altijd dankzij de koop-korting regeling. Met deze regeling krijg je een korting op het product waarop je geboden hebt. De 'bids' kun je omwisselen voor €0,50 korting per uitgebracht bod. Deze regeling geldt wel maar tot 24 uur na sluiten van de veiling. Het Oxboard kan dus nog steeds goedkoop in je bezit komen.

“Dus get moving met jouw eigen Oxboard!”

Andere reviews van mijn vrienden!

 • Naomi

  Review van Naomi

  Hahah lauw deze site, dit ga ik aan mijn vriend vertellen. Die gaat helemaal los hier, weet ik zeker. Toppie!

 • Beau

  Review van Karel

  Ik vind dit echt een hele goede site, geniaal wie dit bedacht heeft. Ik heb namelijk geen geld om gewoon normaal een iPad Mini Retina te kopen, maar via deze weg is het mij toch gelukt! En ook niet alleen ik, nee ik heb al mijn vrienden geïnformeerd over deze geweldige centveiling site.

 • Annelieke

  Review van Annelieke

  Ik ben niet zo tevreden over UitverkoopNederland… Het aanmelden is erg lastig, ik kreeg steeds in beeld dat ik het woord verkeerd had ingevoerd. Na een keer of 10 heb ik het maar opgegeven.

Mooie prijzen waarop ik heb geboden!